cat

Individuel Coaching

Vi bringer undervisningen lige til døren – på dyrets adresse, online live eller vi kommer til dig (inde eller udendørs). Ønsker du at mødes et andet sted, er det også en mulighed.

Privat undervisning

Du modtager målrettet coaching i det, du ønsker at træne, med al fokus på dit dyr og dig. Vi anvender evidensbaserede metoder med respekt for dyrets natur. Undervisningen et fokuseret på tovejs kommunikation dyr & menneske imellem, hvor vi lægger vægt på gensidig forståelse og signal overensstemmelse. Du kan få hjælp med styrkelse af det generelle bånd, samarbejde, indlæring af forskellige færdigheder, miljøtræning eller noget helt andet. 

Kom godt fra start

Skal du have kæledyr? Så er der er mulighed for vejledning både før og efter valg af dyr.

Du kan få hjælp til, hvilke overvejelser, der er vigtige at gøre sig, før du anskaffer dig et dyr, hvilken type, der er et godt match til dig og hvordan du kan forberede de bedst mulige rammer for dit kommende kæledyr. Vi rådgiver i optimale leveforhold på dyrets præmisser.

Efter dyrets ankomst til sit nye hjem, hjælper vi jer med at komme godt fra start sammen. Du får vejledning i, hvordan du får et harmonisk forhold, så dit kæledyr trives uden at udvikle problemadfærd.

Velfærds-konsultation

Giv dit kæledyr de bedst mulige betingelser for at trives.

Få vejledning med din dyrs trivsel for øje. Lær hvordan du optimerer dyrets velfærd med respekt for dets natur og behov. Forebyg samtidig problemadfærd og opnå et optimalt forhold med dit dyr.

Få trænet dit dyr

Vi tilbyder at komme ud at træne dit dyr. Uanset om målet er indlæring af fastsatte færdigheder, kognitiv udfordring, almen stimulering eller slet og ret at give dit dyr gode oplevelser, kan vi hjælpe. Vi anvender evidensbaserede metoder med respekt for dyrets natur. Vi lægger vægt på gensidig forståelse og signal overensstemmelse. Du bliver sat ind i hvilke signaler, vi anvender og er velkommen til at følge træningen undervejs. Du skal være opmærksom på, at din egen tilgang til træningen, er afgørende for, at du selv får success med at praktisere det indlærte efterfølgende. Ved adfærdsproblemer henviser vi til vores service: Individuel Terapi.

Priser

Alle beløb betales forud, indenfor 24 timer efter din reservation blev foretaget. Bliver du forhindret den aftalte dag og melder du afbud senest dagen før, giver vi dig en ny tid uden yderligere omkostninger.

Hos dig* (for online service se længere nede)

Pr. time: 375 kr.

RABAT (spar 250 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.650 kr.

RABAT (spar 750 kr.) ved 10 timer købt samlet: 3.000 kr.

*Alle besøg tillægges kørselsudgifter ifølge statens takster. Hvis parkeringsgebyr påkræves, hvor du bor, bedes du betale udgifter hertil. Vi kører over hele landet.

Online

Pr. time: 220 kr.

RABAT (spar 100 kr.) ved 5 timer købt samlet: 1.000 kr.

RABAT (spar 400 kr.) ved 10 timer købt samlet: 1.800 kr.

Vi refunderer ikke betalte gebyrer.

Gratis rådgivning

Rådgivningen er gratis og alle kan frit ringe til etologi.dk. Vurderer vi, at telefonisk rådgivning ikke er tilstrækkeligt, anbefaler vi adfærdsbehandling hjemme hos dit dyr. Vi tilpasser altid behandlingen til det enkelte dyr og dets ejer. Vi har et tæt samarbejde med vore klienters egne dyrlæger.

etologi.dk (tidligere Kynologisk Center og Etologisk Insititut) har tjent dyrene og deres ejere siden 1983.

Professionel behandling af dyr med adfærdsproblemer

Såfremt en telefonsamtale ikke er nok til at løse et problem, anbefaler vi dyreejere Individuel Terapi.

Hvordan foregår behanlingen?

Ved en konsultation besøger vi dyret, observerer det i omgivelserne og sammen med sine mennesker. Vi undersøger dyret ved hjælp af nogle øvelser og hører ejerens historie. Herudfra tilrettelægger og gennemgår vi en handlingsplan med redskaber, som ejeren skal udføre med sit dyr i dagligdagen. Efter besøget sender vi et skriftligt program, normalt på fem sider. Vi anvender ikke standardprogrammer, idet vi betragter ethvert dyr og enhver ejer som enkeltstående individer. Som opsummering kommer vi ud og følger op på behandlingen, så vi kan regulere programmet, såfremt det er nødvendigt. Denne første opfølgning er med i prisen og er ofte nok. Dog kan der, afhængig af problemets omfang, være behov for yderligere opfølgninger.

Priser og betaling

Individuel Terapi *1

Et besøg (ca. 2 timer), skriftligt program, en opfølgning (ca. 1½ time) samt løbende kontakt via telefon/mail koster 1.500 kr.

Ekstra opfølgning *2

Ekstra opfølgninger koster 375 kr. pr time.

**En kopi af din kvittering skal være os i henne indenfor 24 timer efter, at du foretog din reservation. Bliver du forhindret den aftalte dag og melder du afbud senest dagen før, giver vi dig en ny tid uden yderligere omkostninger. Alle besøg tillægges transportudgifter (ifølge statens takster). Hvis parkeringsgebyr påkræves, hvor hesten bor, bedes du dække udgifter hertil. Vi kører over hele landet.

Vi refunderer ikke betalte gebyrer.

Næsearbejde

Mange dyrearter har en højt udviklet lugtesans, som er vigtig for deres overlevelse i naturen. Samtidig er understimulering en af de hyppigste åsager til problemadfærd, vi ser. Modvirk dette ved at aktivere dit dyr på en naturlig måde. Få et vel-stimuleret dyr, med fokus på samarbejde og styrkelse af båndet imellem jer.

Vi underviser i forskellige grene af næsearbejde.

Agilitysjov (for dyr i alle aldre)

Vi medbringer forhindringerne eller bruger dine egne.

Disse færdigheder kan være med til at øge dit dyrs selvtillid og styrke dets balance. Træningen er for dyr i alle aldre, da vi kan tilpasse forhindringerne til det enkelte dyrs anatomiske formåen og grundlæggende træningskompetencer.

Det er vanskeligt at være vild og holde balancen på samme tid. Vi fokuserer på at lære din dyr at bruge sin energi hensigtsmæssigt og lægger vægt på tid til præcision, fremfor fart over feltet, hvis vi oplever, at dyret viser tendens til hyperaktivitet.

Freestyle

Her sætter kun fantasien grænser. Vi indlærer/bygger videre på forskellige tricks med hensyntagen til det enkelte dyrs anatomiske formåen og grundlæggende træningskompetencer. Træningen kan ofte tilføje samværet mellem dyr og ejer en helt ny dimension, hvor begge parter kan være kreative og udforske nye sider af samarbejdet.

Mulighed for at at træne hen imod en serie med eller uden musik.

Andre øvelser

Såfremt der er andre færdigheder, du ønsker at indlære, hører vi gerne fra dig.

Fuld eller delpasning af dit dyr – på dets egen adresse

Skal du ud at rejse eller af andre årsager har brug for hjælp med at få passet dit kæledyr, tilbyder vi at tage os kærligt af den imens. Vi passer dyret i dets eget hjem, imens du er væk, så det kan føle sig tryg i vante omgivelser. Dit dyr får omsorg, pleje, tildeling af friskt vand, bliver aktiveret og foderstimulering i form af næsearbejde, problemløsningsopgaver og kommunikation.

Pris: Kontakt os

*Betaling foregår forud samtidig med din reservation. Bor du over 5 km fra 4200 Slagelse kan du få tillagt kørselsudgifter ifølge statens takster.

Vi refunderer ikke betalte gebyrer.